Innovativ teknisk dokumentation

Den fjärde industrirevolutionen är ett begrepp som många använder. Vi ger det konkret betydelse. Kutsch vill vara din samarbetspartner inom teknisk dokumentation, ritteknik och CAD. Våra molnbaserade systemlösningar effektiviserar din verksamhet, ökar din konkurrenskraft – och utgör ett steg på vägen mot din smarta fabrik.

Konsulttjänster

Vårt erbjudande är effektiv hantering av tvådimensionell teknisk dokumentation. Våra kompetensområden är strategi, affärer och IT. Bredden är nödvändig för att anpassa systemet till varje kunds behov.

LÄS MER

Om oss

Kutsch har sin bas i Sverige och verkar internationellt. Vårt dokumentationssystem riktar sig till industrins olika branscher. Som kund får du tillgång till ett högteknologiskt och lättanvänt system.

LÄS MER

Molntjänsten

Kutsch dokumenthanteringssystem är molnbaserat. CAD-ritningar och teknisk information är säkert lagrade och alltid tillgängliga för alla med behörighet. Istället för att söka fakta i olika filer och kanske även pärmar, finns nu alla ritningar och all teknisk information i ett sökbart system. Säkert, lättillgängligt och lättanvänt.

Sökbar information

Ritningarna analyseras så att all text blir sökbar. Alla benämningar, koder och kategorier indexeras, vilket innebär att användaren bara behöver ange ett ord i sökfältet.

Interaktivt

Ritningarna görs interaktiva, genom att georefereras. Användaren får snabbt både översikt och tillgång till detaljer och kan snabbare utföra praktiska åtgärder.

Bildkvalitet

Ritningarna vektoriseras, vilket ger bästa möjliga upplösning. Skärpan är utmärkt även när minsta detalj zoomas in. Filerna blir inte tunga utan är lättillgängliga och lättanvända.

Säkerhet

En effektivare och mer förutsägbar arbetsprocess är en av våra utgångspunkter. Den andra är säkerhet. Ditt företags tekniska dokumentation får under inga omständigheter komma i orätta händer. Vi använder oss av beprövad teknik för att uppnå bästa möjliga internetsäkerhet. Enbart användare med behörighet får tillgång till materialet.