Innovativ teknisk dokumentation

Den fjärde industrirevolutionen är ett begrepp som många använder. Vi ger det konkret betydelse. Kutsch vill vara din samarbetspartner inom teknisk dokumentation, ritteknik och CAD. Våra molnbaserade systemlösningar effektiviserar din verksamhet, ökar din konkurrenskraft – och utgör ett steg på vägen mot din smarta fabrik.

we believe in Efficiency

Kompetenta tekniker

Den tekniska kompetensen utgör grunden. Målsättningen är hög. Med vår hjälp ska ditt företag effektiviseras. Verksamheten ska flyta smidigare, lönsamheten ska stärkas. Ett system från Kutsch är alltid säkert, det hanterar teknisk information effektivt och det visar innehållet snabbt, översiktligt och i detalj. Nyttan ska vara tydlig för medarbetarna – och på sista raden.

Lagarbete

Tekniken är basen för vårt system. Men i kontakten med kunden är flexibilitet, lyhördhet och snabbhet lika viktiga förutsättningar för ett givande samarbete.

Projekt planering

Engagemang och snabb förståelse för kundens verksamhet och arbetsprocesser – det är viktiga förutsättningar för kundnytta och kundnöjdhet.

Personligt service

En kontakt med Kutsch är alltid professionell och personlig, både inför och under en affär. Vad kan vi göra för att effektivisera din verksamhet? Välkommen att kontakta oss!

Vill du veta mer

Molntjänsten

Kutsch dokumenthanteringssystem är molnbaserat. CAD-ritningar och teknisk information är säkert lagrade och alltid tillgängliga för alla med behörighet. Istället för att söka fakta i olika filer och kanske även pärmar, finns nu alla ritningar och all teknisk information i ett sökbart system. Säkert, lättillgängligt och lättanvänt.

Sökbar information

Ritningar analyseras så att all text blir sökbar. Alla benämningar, koder och kategorier indexeras. Användaren behöver bara ange ett ord i sökfältet.

Interaktivt

Ritningarna görs interaktiva, genom att georefereras. Användaren får snabbt både översikt och tillgång till detaljer och kan snabbare utföra praktiska åtgärder.

Bildkvalitet

Ritningarna vektoriseras, vilket ger bästa möjliga upplösning. Skärpan är utmärkt även när minsta detalj zoomas in. Filerna blir inte tunga utan är lättillgängliga och lättanvända.

we believe in analytics

Responsive

Ritningar och övriga dokument är sökbara och har mycket god bildskärpa. Systemet är responsivt och fungerar lika bra i mobilen som på datorn.

Tillgänglig

De interaktiva ritningarna och tillhörande instruktioner och specifikationer är tillgängliga för alla behöriga i verksamheten eller projektet. Då flyter arbetet bättre.

Global

Var fabriken eller anläggningen finns spelar ingen roll. Överallt i världen där det finns uppkoppling mot Internet kan medarbetare, kunder och leverantörer nå den tekniska dokumentationen.

Säkerhet

En effektivare och mer förutsägbar arbetsprocess är en av våra utgångspunkter. Den andra är säkerhet. Ditt företags tekniska dokumentation får under inga omständigheter komma i orätta händer. Vi använder oss av beprövad teknik för att uppnå bästa möjliga internetsäkerhet. Enbart användare med behörighet får tillgång till materialet.

Dropbox business

Systemet är integrerat med Dropbox Business. Vi delar samma grundvärden: Kontroll, synlighet och säkerhet. Säkerheten garanteras av en infrastruktur byggd på flera lager som skyddar uppgifterna medan de lagras, bearbetas och visas. Dropbox Business garanterar även att verksamheten uppfyller de säkerhetsstandarder och föreskrifter som ISO och SOC

we believe in integration

Olika sätt att vara kund hos Kutsch – vad passar bäst?

Vårt system är grunden. Det anpassas utifrån kundens förutsättningar. För en del kunder är en webbaserad tjänst lämplig, andra kunder föredrar en lösning där dokumenthanteringssystemet installeras på företagets intranet och i egna datahallar. Här följer en kort beskrivning av vad du köper. Vi blir väldigt glada om du hör av dig, så att vi kan berätta mer. Vad kan vi göra för att effektivisera din verksamhet?

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS